Årsmöte Söderslätts jvk

Årsmöte Söderslätts jvk

Till Medlemmarna i Söderslätts Jaktvårdskrets

Efter samgåendet mellan Söderslätts Jvk och Malmö-Burlöv Jvk är vi nu tillsammans 2200 medlemmar. Redan är vi med god fart på väg in i det nya året. Jag hoppas Jul- och Nyårshelgerna bjöd på trevligt umgänge, god mat och härliga naturupplevelser. Passar på att önska alla en God Fortsättning.

Som sagt, vi är nu många medlemmar i kretsen spridda över fem olika kommuner. Jakt, hundar och viltvård är de gemensamma nämnarna och naturligtvis att vara ute i naturen för att få frisk luft och motion.

I styrelsen har vi diskuterat en hel del kring hur vi på ett bra och smidigt sätt skall kunna nå ut till alla. För att hålla aktualitet i informationen behöver kommunikationen ske digitalt. Uppskattningsvis har vi mejladresser till mindre än hälften av medlemmarna. Jag vill därför uppmana alla som får det här mejlet att påminna era kamrater och vänner om vikten av att anmäla sin aktuella mejladress till Jägareförbundet Skåne.

För att kunna erbjuda så många aktiviteter som möjligt, exvis skytte i olika former, JAQT-damerna, ungdomsjakter, hundutbildning och hundträning mm behöver kretsen funktionärer som hjälper till med arrangemangen. De som känner för en något aktivare roll i kretsen är mycket välkomna att höra av sig till mig och övriga i styrelsen.

På tal om aktiviteter och arrangemang så försöker kretsen att hålla medlemmarna uppdaterade via hemsidan och Facebook. På hemsidan finns även kontaktuppgifter till styrelsens ledamöter. Hör gärna av er med idéer, förslag och synpunkter.

Årsmötet avseende verksamheten 2022 äger rum på Tegelberga Golfklubb den 16 februari kl 19.00. Vi börjar traditionsenligt med ärtsoppa och pannkakor från kl 18.00. Efter det formella årsmötet får vi lyssna till ett föredrag om bl a utsättning av fasaner och fågeljakt. Föredragshållare Mattias Jönsson, viltvårdare och jägare på Övedskloster. På årsmötet kommer vi också att berätta om planerade arrangemang för 2023.

Anmälan om deltagande i årsmötet senast 9 februari 2023 till: Thomas Jacobsson (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) eller Torbjörn Andrén (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Mycket välkomna!

Hoppas att vi ses och hörs under året.

Thomas Jacobsson
Ordförande Söderslätts Jvk

 

Kontakt: Mobil 0708249575, mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vill du inte ha fler mail från oss? Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ändra det själv på Mina Sidor på jagareforbundet.se

Detaljer

Startar 2023-02-16 - to - 18:00
Slutar 2023-02-16 - to - 21:30
Platser Obegränsat
Registerad 0

Logga in för att registrera dig för detta evenemang